Birgitte Andersen

Jeg hedder Birgitte Andersen og er født i 1966. Jeg er Mor til Amanda født i 1997.
 
Jeg er datter af en veterinærsygeplejerske og har fra jeg var helt spæd, været omgivet af dyr i alle afskygninger. Lige fra gråspurve der var faldet ud af reden til store Grand Danes og Mynder, til små mus og rotter. Det eneste vi IKKE har faft er reptiler og padder. Ellers har vi været i berøring med næsten alt andet. Katte, marsvin, heste, æsler, undulater, pragt finker, og meget meget mere.
 
Min tilgang til naturen og dyr er med nysgerrighed og respekt. Jeg har været papegøjeejer i relativt kort tid. Men på den tid, har jeg lært, at information omkring disse ofte misfortåede fugle er svær at finde. Og havde jeg ikke været så stædig som jeg af natur er, så havde jeg også haft en papegøje siddende som ikke fik det, den i bund og grund har brug for. Jeg har fundet det yderst relevant at videregive noget af den viden, jeg har tilegnet mig, men i lige så høj grad at få den viden som vi nu har, ud til alle og ind i stuerne. Der findes meget, meget mere jeg skal lære.
 
Min motivation for at være her i foreningen, er at kunne være med til at understøtte vidensdeling og være med til at disse fantastiske fugle får det bedste livet kan give dem. Det kan vi kun gøre, hvis vi er mange, der arbejder sammen.
  
 
 
 
DanskeTamFugle | CVR: 34655723  | besked@dansketamfugle.dk