Gitte Jensen

Jeg hedder Gitte og er fra 1964. Har 2 børn, Daniel fra 1994 og Nicoline fra 1996. Jeg har 6 grå Jacoér samt 1 blåpandet amazone, som er fugle jeg har overtaget gratis fra tidligere ejere, mod at give dem et godt og blivende hjem. Derudover har jeg 2 blågule araer, som er fugle jeg har købt. Den ene af de grå jacoer er faktisk også en købefugl.....Jakob som er fra 2002. Kæresten købte ham, men han ville kun mig, og dermed blev jeg ejer af min første lidt større papegøje. Havde i forvejen på det tidspunkt en nymfe og en dværgpapegøje. Udover papegøjer har jeg hunden Molly, som er en lille rundkørsel med 4 indfaldsveje..... en skøn blanding af Cairnterie, bomuldshund, puddel og Shi tsu.
Med Jakob voksede papegøjeinteressen, og hen ad vejen kom fuglehjemmet Cherwoods Fuglehus på benene. Jeg bruger meget tid på mine fugle, som bor i en opvarmet stald i store volierer. Når vejret tillader, har de adgang til udevolierer. Den ene ara er fritflyver. Jeg modtager ikke flere nye fugle, da det er vigtigt for mig, at have tid til den enkelte.
Jeg har i hele mit voksne liv arbejdet med dyr af mange forskellige slags. Har haft hestestutteri og tilredet mange heste, imens helbredet var til det, og i mine børns barndom havde vi landejendommen fyldt op med får, geder, undulater, marsvin, hamstre, kaniner, rotter, gris, høns og heste. Dyr har en stor plads i mit hjerte, men pga dårlig ryg og slidgigt, har jeg opgivet de store dyr og med stor glæde helliget mig fuglene og en lille hund.
At jeg er gået ind i bestyrelsen her, er fordi jeg gerne vil fremme folks fokus på fuglenes “tarv” og bidrage med vidensdeling. Desuden synes jeg det er vigtig at der er plads til os alle. Vi har forskellige meninger om tingene, og uperfekt er ikke nødvendigvis forkert. Jeg vil gerne med foreningsarbejdet bidrage til den gode dialog omkring de fugle, jeg holder så meget af.
  
 
 
 
DanskeTamFugle | CVR: 34655723  | besked@dansketamfugle.dk