Nye indlæg

 
 
 
Plads til din reklame
Vi har også plads til dit reklamebanner - for yderligere oplysninger kontakt os her..

Ny artikel om at få en papegøjeunge...

29-05-2013 13:57
Hej DTF-medlemmer
 
Nu er der kommet en spændende artikel mere i medlemsområdet. Denne gang handler det om at få en lille ny papegøjeunge i familien. Du får et lille uddrag her - resten må du logge ind og se:
 

Du har besluttet dig for, at du ønsker at få en papegøje. Du synes, de er smukke, du ved, at de kan tale, og skønnest af alt – du behøver ikke at gå tur med dem som med en hund. Sikke en pragtfuld ven. Måske er du anderledes end de fleste ved faktisk at have læst noget, så du tror, du har en idé om, hvad du går ind til.

Selvfølgelig kan du heller ikke læse en bog om at opdrage børn og lære, hvordan du bliver en god forælder, men du har i det mindste forsøgt!

Du véd, at du vil have en papegøjeunge, så den vil knytte sig til dig (selvom også voksne fugle knytter sig og ofte knytter endnu stærkere bånd). Du har hørt om en kæmpe dyrehandel i dit område, så du tager af sted. Men du er ikke helt sikker på, hvilken type papegøje, du kunne tænke dig. Der er den skønne blå, og de grønne er rigtig gode talere, men de dér hvide – åh - de virker enormt søde. Noget af det, du har læst, siger det stik modsatte af noget af det andet, du har læst, og det hjælper jo ikke, så nu har du besluttet dig for bare at se, hvad der sker.

(Det er helt unødvendigt at fortælle, at du meget snart vil opdage, at oven i alt det nuttede, som en papegøjeunge naturligt indeholder, kommer der også utrolige komplikationer, masser af penge ud af lommen, forbavsende meget arbejde hver dag, og derudover er der jævnligt irritationsmomenter, en frygtelig larm og en utrolig ødelæggelse. Og i tillæg til det følger en livslang forpligtelse).


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

  
 
 
 
 
LED
 
Som medlem af DaTa får du 10% rabat
hos LED-Online
Nærmere info på medlemssiderne
DanskeTamFugle | CVR: 34655723 | Bredgade 32, DK-8560 Kolind  | besked@dansketamfugle.dk