Plads til din reklame
Vi har også plads til dit reklamebanner - for yderligere oplysninger kontakt os her..

Danske Tamfugle er rigtigt stolte af at kunne præsentere nedenstående eksperter, som vil være behjælpelige med at besvare fuglerelaterede spørgsmål:

Palle Frejvald  
Palle er en af vores største undulateksperter. Han har beskæftiget sig med undulater i mere end 35 år. Han har blandt andet skrevet to fantastiske bøger om undulater og deres pasning: "Undulater - naturlig pasning" og "Alt om undulater". Palle vil blandt andet gerne hjælpe med at afdække farve og varietet på din undulat.
Ove Brinkmann            Ove er dyrlæge fra Gørlev Dyreklinik, og han er en stor kapacitet inden for fuglenes sundhed og sygdomme. Oves speciale er fugle, og han har arbejdet med fugle siden 1985.
Torben Banner  
Torben har mange års erfaring med blandt andet spidsnæb, men han svarer gerne på fuglespørgsmål generelt. Desuden har han et bredt kendskab til samtlige fugle, og han byder gerne ind med kompetente svar indenfor adfærd, signallæsning, fritflyvning, fjertydning og sygdomsforebyggelse. På fugleområdet har han et stort netværk.

Vi gør opmærksom på, vi ikke kan påtage os at svare på spørgsmål af akut karakter. Her må man i stedet kontakte egen dyrlæge.

Vi kan ikke garantere svar på alle spørgsmål, men skal gøre vores bedste for at hjælpe.

Endvidere gør vi opmærksom på, at svar fra vores dygtige eksperter er udtryk for deres egen personlige holdning, og ikke nødvendigvis reflekterer foreningens holdning.Mail

Har du et spørgsmål til vores dygtige panel, kan du sende en e-mail til brevkassen@dansketamfugle.dk 

  
 
 
 
 
DanskeTamFugle | CVR: 34655723 | Bredgade 32, DK-8560 Kolind  | besked@dansketamfugle.dk