Grøntsags muffins (fryseegnet)
 
500g frosen grøntsagsblanding med ønskede grøntsager
100g rasp eller fintvalsede havregryn
1-2 æg afhængig af konsistens
 
Grøntsagerne hakkes/blendes. Hvis man bruger en foodprocesser, bør man optø grøntsagerne først. Bruger man blender, kan man med fordel lade grøntsager være en smule frosne.
 
Når grøntsagerne er blevet fintdelt ihældes rasp eller havregryn og æg. Bland alle delene godt sammen, så det hænger lidt sammen.
 
Fordel massen i et passende antal muffinforme. 
 
Varm ovnen til 180 grader. Sæt muffinformene i den forvarmede ovn i 30-45 minutter afhængig af formenes størrelse.
 
Disse muffins er nemme at fryse og tage ud aftenen før, de skal bruges.
 
Muffins på billedet indeholder en grønstagsblanding med broccoli, sukkerærter, gulerødder og peber i forskellige farver.
 
Opskriften kan nemt ændres lidt, hvis man ønsker anderledes ingredienser.
  
 
 
 
DanskeTamFugle | CVR: 34655723  | besked@dansketamfugle.dk