Plads til din reklame
Vi har også plads til dit reklamebanner - for yderligere oplysninger kontakt os her..

Mission:

”Care and Share”

Danmark er et land, hvor rigtig mange mennesker holder kæledyr. En stor andel af disse kæledyr er fugle i forskellige afskygninger.

Kæledyr som hunde og katte har været holdt i Danmark i så mange år, at der er opbygget en stor viden om disse dyrs specielle pasning og adfærd, og der er mange foreninger, klubber og konsulenter for netop disse dyr, så ejerne af dyrene har mange muligheder for at få hjælp til både at forstå deres dyrs adfærd, pasning, fodring og træning etc.

Care
Det har indtil nu ikke været muligt for ejere af tamme stuefugle med samme lethed at få hjælp vedrørende deres tamfugl. Dette faktum sammenholdt med tamfuglenes komplekse behov er formålet med 'Danske Tamfugle'. Vores forening skal være et naturligt samlingssted for tamfugleejere, som gerne vil have en større viden om deres kæledyrs adfærd og pasning.
 
Share
'Danske Tamfugle' består af mange forskellige mennesker, som er i stand til at videregive deres specialviden om de eksotiske kæledyr. Dette er foreningens styrke i bestræbelserne på at udbrede en højere grad af viden til alle Danmarks tamfugleejere.

Udover denne hjemmeside med en stor videndatabase i ’Medlemsområdet’, en brevkasse, hvor man som medlem kan stille spørgsmål til blandt andre fuglekyndig dyrlæge Ove Brinkmann, samt Facebook-gruppen ’TamFugle Forum’, vil 'Danske Tamfugle' udbrede viden om tamfugle på kæledyrsmesser samt afholde foredrag rundt om i landet.

Vision:

'Danske Tamfugle' vil være den tamfugleforening, som er kendt og anerkendt i folkemunde landet over, så flest mulige tamme stuefugle i Danmark får glæde af den viden, som foreningen tilbyder.

'Danske Tamfugle' vil være anerkendt blandt dyrehandlere, dyrlæger og lovgivere i Danmark, så foreningen kan bistå med råd og vejledning inden for hold af tamfugle i enhver kontekst.

  
 
 
 
 
DanskeTamFugle | CVR: 34655723 | Bredgade 32, DK-8560 Kolind  | besked@dansketamfugle.dk